MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szőlőtörköly fajták különböző extrakciójának hatása a polifenolos vegyületekre

Ottmayer-Réti, Henriett (2017) Szőlőtörköly fajták különböző extrakciójának hatása a polifenolos vegyületekre. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ottmayer_Reti_Henriett.pdf] Szöveg
Ottmayer_Reti_Henriett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390482; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [46-50].; Kot. tanszéki jel; Szőlőtörköly; Extrakció; Polifenolok; Oldószeres extrakció;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 13:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Ivanics, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4787
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése