Ottmayer-Réti, Henriett (2017) Szőlőtörköly fajták különböző extrakciójának hatása a polifenolos vegyületekre. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ottmayer_Reti_Henriett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ottmayer_Reti_Henriett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390482; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [46-50].; Kot. tanszéki jel; Szőlőtörköly; Extrakció; Polifenolok; Oldószeres extrakció; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Ivanics, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4787 |