Aranyossy, Balázs (2013) A banán érése során lejátszódó változások vizsgálata, új módszerekkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Aranyossy_Balazs.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Aranyossy_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332315; Budapest; Okleveles élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: árukezelés és áruforgalmazás; Bibliogr.: p. 53-54.; Áf. tanszéki jel; Banán; Roncsolásmentes mérési módszerek; Élelmiszerbiztonság; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 09:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/472 |