MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szilárd fázisú mikroextrakció alkalmazása kávéőrlemények illatanyagainak kivonására

Nyikes, Nándor (2012) Szilárd fázisú mikroextrakció alkalmazása kávéőrlemények illatanyagainak kivonására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nyikes_Nandor.pdf] Szöveg
Nyikes_Nandor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326595; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 54-57.; Ék. tanszéki jel; Kávé; Aromaanyagok; Pörkölt kávé; Extrakció; Szilárdfázisú mikroextrakciós technika; Illatanyagok; Gázkromatográfia-tömegspektroszkópia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 07 Dec 2023 14:12
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Korány, Kornél
-
-
Konzulens
Csóka, Mariann
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4710
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése