MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szeletelt mangó eltarthatóságának növelése kíméletes hőkezeléssel és nagy hidrosztatikai nyomással

Pártos, Júlia (2018) Szeletelt mangó eltarthatóságának növelése kíméletes hőkezeléssel és nagy hidrosztatikai nyomással. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Partos_Julia.pdf] Szöveg
Partos_Julia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390485; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 30-33.; Áf. tanszéki jel; Mangó; Szeletelt termék; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Hőkezelés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hitka, Géza
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4647
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése