Pártos, Júlia (2018) Szeletelt mangó eltarthatóságának növelése kíméletes hőkezeléssel és nagy hidrosztatikai nyomással. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Partos_Julia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Partos_Julia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390485; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 30-33.; Áf. tanszéki jel; Mangó; Szeletelt termék; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Hőkezelés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4647 |