Tóth, Krisztina (2015) Szeder alkalmazhatóságának vizsgálata probiotikus termék fejlesztéséhez. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Krisztina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ368328; Budapest; Biomérnök Bsc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 43-45.; Sör. tanszéki jel; Probiotikus élelmiszerek; Szeder; Tejsavbaktériumok; Szója; Antioxidánsok; Gyümölcslégyártás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Rezessyné Szabó, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4619 |