MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szeder alkalmazhatóságának vizsgálata probiotikus termék fejlesztéséhez

Tóth, Krisztina (2015) Szeder alkalmazhatóságának vizsgálata probiotikus termék fejlesztéséhez. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Krisztina.pdf] Szöveg
Toth_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ368328; Budapest; Biomérnök Bsc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 43-45.; Sör. tanszéki jel; Probiotikus élelmiszerek; Szeder; Tejsavbaktériumok; Szója; Antioxidánsok; Gyümölcslégyártás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bujna, Erika
-
-
Konzulens
Rezessyné Szabó, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4619
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése