Szalai, Vivien (2015) Szarvasmarha hátszín érlelése aktív ultrahang alkalmazásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegSzalai_Vivien.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ369337; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 43-46.; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Húsérlelés; Ultrahang alkalmazása; Húsminőség; Ultrahangos vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 12:39 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4615 |


