MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szárítási módok összehasonlító vizsgálata cseresznye esetében

Hegedüs, Helga (2015) Szárítási módok összehasonlító vizsgálata cseresznye esetében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hegedus_Helga.pdf] Szöveg
Hegedus_Helga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370002; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Kot. tanszéki jel; Cseresznye; Gyümölcsszárítás; Vákuumszárítás; Aszalványok;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 09:57
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Ivanics, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4607
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése