Hegedüs, Helga (2015) Szárítási módok összehasonlító vizsgálata cseresznye esetében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hegedus_Helga.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hegedus_Helga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370002; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Kot. tanszéki jel; Cseresznye; Gyümölcsszárítás; Vákuumszárítás; Aszalványok; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 09:57 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Ivanics, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4607 |