Illés, Brigitta (2015) Szárítási módok hatása az Alto F1 céklafajta beltartalmi paramétereire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Illes_Brigitta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Illes_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369991; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 43-46.; Kot. tanszéki jel; Cékla; Céklakészítmények; Szárítás-technológia; Beltartalmi vizsgálat; Vákuumszárítás; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:08 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Babinszki-Székely, Dóra - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4606 |