MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A szárítási hőmérséklet emelésének hatása eltérő összetételű száraztészta minták peroxidáz és polifenol-oxidáz enzim aktivitás értékeire

Ajtai, Zsuzsanna Emese (2012) A szárítási hőmérséklet emelésének hatása eltérő összetételű száraztészta minták peroxidáz és polifenol-oxidáz enzim aktivitás értékeire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ajtai_Zsuzsanna_Emese.pdf] Szöveg
Ajtai_Zsuzsanna_Emese.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (960kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326789; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sütő- és tésztaipari technológiák; Bibliogr.: p. 41-43.; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Szárítási paraméterek; Peroxidáz enzimek; Polifenoloxidáz enzim; Tésztaipari technológia; Enzimaktivitás; Gabonaőrlemények; Enzimaktivitás mérés; Tojástartalom; Színanyagok;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 14 Nov 2023 09:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4605
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése