Ajtai, Zsuzsanna Emese (2012) A szárítási hőmérséklet emelésének hatása eltérő összetételű száraztészta minták peroxidáz és polifenol-oxidáz enzim aktivitás értékeire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ajtai_Zsuzsanna_Emese.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ajtai_Zsuzsanna_Emese.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (960kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326789; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sütő- és tésztaipari technológiák; Bibliogr.: p. 41-43.; Gb. tanszéki jel; Száraztészták; Szárítási paraméterek; Peroxidáz enzimek; Polifenoloxidáz enzim; Tésztaipari technológia; Enzimaktivitás; Gabonaőrlemények; Enzimaktivitás mérés; Tojástartalom; Színanyagok; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 14 Nov 2023 09:28 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4605 |