Adu, Krisztián József (2014) Szárazkolbász modelltermék fizikai és kémiai változásainak nyomonkövetése az érlelés és hűtőtárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Adu_Krisztian_Jozsef.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Adu_Krisztian_Jozsef.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370751; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 41-42.; Ht. tanszéki jel; Szárazkolbász; Húsérlelés; Tárolás. hűtött légtérben; Húsipari technológia; Sótartalom; Színjellemzők; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 14 Nov 2023 09:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László Ferenc - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4598 |