MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szárazkolbász modelltermék fizikai és kémiai változásainak nyomonkövetése az érlelés és hűtőtárolás során

Adu, Krisztián József (2014) Szárazkolbász modelltermék fizikai és kémiai változásainak nyomonkövetése az érlelés és hűtőtárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Adu_Krisztian_Jozsef.pdf] Szöveg
Adu_Krisztian_Jozsef.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370751; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 41-42.; Ht. tanszéki jel; Szárazkolbász; Húsérlelés; Tárolás. hűtött légtérben; Húsipari technológia; Sótartalom; Színjellemzők;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 14 Nov 2023 09:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László Ferenc
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4598
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése