MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A sütőipar helyzete a magas sófogyasztás problémakörében : vizes tésztás péktermékek tulajdonságainak vizsgálata sócsökkentés hatására

Szamosi, Dániel (2015) A sütőipar helyzete a magas sófogyasztás problémakörében : vizes tésztás péktermékek tulajdonságainak vizsgálata sócsökkentés hatására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szamosi_Daniel.pdf] Szöveg
Szamosi_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370050; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 49-51.; Gb. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Sótartalom; Sómentes élelmiszerek; Péksütemények; Egészséges táplálkozás; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 08:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
Konzulens
Fodor, Marietta
-
-
Konzulens
Kókai, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4563
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése