Szamosi, Dániel (2015) A sütőipar helyzete a magas sófogyasztás problémakörében : vizes tésztás péktermékek tulajdonságainak vizsgálata sócsökkentés hatására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szamosi_Daniel.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szamosi_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370050; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 49-51.; Gb. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Sótartalom; Sómentes élelmiszerek; Péksütemények; Egészséges táplálkozás; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 08:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - Konzulens Fodor, Marietta - - Konzulens Kókai, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4563 |