Veres, Beáta (2020) Sulyom- és gesztenyelisztből készült gluténmentes kekszek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Veres_Beata.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Veres_Beata.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ403556; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és édesipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. [42-44.]; Gb. tanszéki jel; Kekszgyártás; Gluténmentes élelmiszerek; Gesztenyeliszt; Sulyom; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 12:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4557 |