MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sulyom- és gesztenyelisztből készült gluténmentes kekszek vizsgálata

Veres, Beáta (2020) Sulyom- és gesztenyelisztből készült gluténmentes kekszek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Veres_Beata.pdf] Szöveg
Veres_Beata.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ403556; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és édesipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. [42-44.]; Gb. tanszéki jel; Kekszgyártás; Gluténmentes élelmiszerek; Gesztenyeliszt; Sulyom; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 12:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4557
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése