MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sporttáplálkozási élelmiszerek nedvességtartalmának meghatározására alkalmas FT-NIR módszer fejlesztése és validálása

Madarász, Melinda (2020) Sporttáplálkozási élelmiszerek nedvességtartalmának meghatározására alkalmas FT-NIR módszer fejlesztése és validálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Madarász_Melinda_J8.pdf] Szöveg
Madarász_Melinda_J8.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ407716; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [47-48.]; Ht. tanszéki jel; Sport-táplálkozás; Táplálékkiegészítők; Funkcionális élelmiszerek; Nedvességtartalom; Nedvességmérés; Szárítási paraméterek; FT-NIR spektrométer;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Vass, Andrea
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4543
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése