MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sörpárlatok vizsgálata és gyártástechnológiájának kidolgozása

Nagy, Zsanett (2015) Sörpárlatok vizsgálata és gyártástechnológiájának kidolgozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Zsanett.pdf] Szöveg
Nagy_Zsanett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369900; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: 46-47.; Sör. tanszéki jel; Sörpárlat; Aromaanyagok; Malátalé; Komló; Búzasör; Alkoholtartalom; Extrakttartalom; Gyümölcspálinka; Italtechnológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
Konzulens
Kun-Farkas, Gabriella
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4527
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése