MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sörök fogyasztói kedveltsége, és érzékszervi fejlesztési irányainak meghatározása penalty analízis módszerével

Tompos, Barbara (2016) Sörök fogyasztói kedveltsége, és érzékszervi fejlesztési irányainak meghatározása penalty analízis módszerével. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Tompos_Barbara.pdf] Szöveg
Tompos_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ376722; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 63-70.; Mb. tanszéki jel; Sör. tanszéki jel; ÁÉ. tanszéki jel; Sörfogyasztás; Söripari technológia; Hidegkomlózás; Penalty elemzés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
Konzulens
Sipos, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4526
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése