Kubasch, Katarina Mária (2012) Söripari alapanyagok és késztermékek gluténtartalom meghatározása ELISA módszerrel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kubasch_Katarina_Maria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kubasch_Katarina_Maria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326606; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszer-biotechnológia; Bibliogr.: p. 46-49.; Sör. tanszéki jel; Gluténmentes sör; Söripari technológia; Glutén; Lisztérzékenység; ELISA technika; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4516 |