Csirmaz, Alexandra (2019) Sörgyártás során keletkező melléktermékek és felhasználhatóságuk. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csirmaz_Alexandra.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csirmaz_Alexandra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (941kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391615; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Söripari melléktermék; Sörélesztők; Komló; Takarmánygyártás; Élelmiszer-ganulátumok; Biogáz; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4515 |