Nánási, Boglárka (2015) A sörfőzés környezeti hatásai és fenntarthatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nanasi_Boglarka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nanasi_Boglarka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (564kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ349437; Budapest; Sörfőző mester szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 40-41.; Élip. tanszéki jel; Környezettudatosság; Klímaváltozás; Sörfőzés; Maláta; Malátagyártás; Komló; Szennyvízhasznosítás; Söripari technológia; Biogáz; Energiafelhasználás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:42 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4511 |