MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

„Sous-vide” technológia hatása a marhahús tulajdonságaira

Jelinkó, Dániel (2012) „Sous-vide” technológia hatása a marhahús tulajdonságaira. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Jelinko_Daniel.pdf] Szöveg
Jelinko_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332523; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 55-57.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Marhahús; Élelmiszerbiztonság;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 12:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4498
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése