Nagy, Bence (2018) Sous-vide és HHP kezelések, valamint ezek kombinációinak hatása csirkemell fehérjéinek állapotára – FT-NIR vizsgálatok. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegNagy_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389263; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 41-45.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Infravörös spektroszkópia; FT-NIR spektrométer; Csirkehús; Liofilezés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:54 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fodor, Marietta - - Konzulens Dalmadi, István - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4494 |


