Szőke, Fruzsina (2015) Sous vide technológiával kezelt húsok szabad aminosav tartalmának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szoke_Fruzsina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szoke_Fruzsina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369706; Budapest; Biomérnök BSc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. [30-32].; Sör. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Sous vide technológia; Aminosavak; Biogén aminok; Pulykahús; Tárolhatóság; Sertéshús; Marhahús; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 12:23 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Sarkadi, Lívia - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4492 |