MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sous vide technológiával kezelt húsok szabad aminosav tartalmának vizsgálata

Szőke, Fruzsina (2015) Sous vide technológiával kezelt húsok szabad aminosav tartalmának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szoke_Fruzsina.pdf] Szöveg
Szoke_Fruzsina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369706; Budapest; Biomérnök BSc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. [30-32].; Sör. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Sous vide technológia; Aminosavak; Biogén aminok; Pulykahús; Tárolhatóság; Sertéshús; Marhahús;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 12:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Sarkadi, Lívia
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4492
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése