MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sólében történő kezelés fiziko-kémiai hatása szárazáru termék érlelése során

Nagy, Diána (2012) Sólében történő kezelés fiziko-kémiai hatása szárazáru termék érlelése során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Diana.pdf] Szöveg
Nagy_Diana.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326722; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék-technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-45.; Ht. tanszéki jel; Szárazkolbász; Pácolási technológia; Sózás; Sótartalom;
Szakterület(ek): T Technology T Technology (General)
T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 13:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László Ferenc
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4463
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése