MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

SmartFreshTM kezelés hatása az étkezési paradicsom postharvest minőségére és eltarthatóságára

Nagy, Zsófia (2019) SmartFreshTM kezelés hatása az étkezési paradicsom postharvest minőségére és eltarthatóságára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagy_Zsofia.pdf] Szöveg
Nagy_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ396147; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [44-52.]; ÁÉ. tanszéki jel; SmartFreshTM(1-MCP) hatóanyag; Paradicsom; Eltarthatóság; Minőségmegőrzés; Postharvest technológia; Roncsolásmentes mérési módszerek; Utóérés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 12:12
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zsom, Tamás
-
-
Konzulens
Hitka, Géza
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4453
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése