Krisztián, Krisztina (2020) SmartFresh Propack Minőségi Rendszer alkalmazásának hatása szilván az eltérő szüretidő függvényében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Krisztian_Krisztina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Krisztian_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ402816; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [36-38.]; ÁÉ. tanszéki jel; SmartFreshTM(1-MCP) hatóanyag; Szilva; Gyümölcshús; Szárazanyag-tartalom; Etilén; Tárolhatóság; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 11:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4450 |