MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

SmartFresh Propack Minőségi Rendszer alkalmazásának hatása szilván az eltérő szüretidő függvényében

Krisztián, Krisztina (2020) SmartFresh Propack Minőségi Rendszer alkalmazásának hatása szilván az eltérő szüretidő függvényében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Krisztian_Krisztina.pdf] Szöveg
Krisztian_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ402816; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [36-38.]; ÁÉ. tanszéki jel; SmartFreshTM(1-MCP) hatóanyag; Szilva; Gyümölcshús; Szárazanyag-tartalom; Etilén; Tárolhatóság;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 11:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hitka, Géza
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4450
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése