Juhász, Flóra (2016) A sertésvér nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatására bekövetkező változásainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Juhasz_Flora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Juhasz_Flora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381918; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 35-37.; Ht. tanszéki jel; Sertésvér; Sertésfeldolgozás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Eltarthatóság; Gél-elektroforézis; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:07 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Csehi, Barbara - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4440 |