Csécsi, Marcell (2020) Sertéshúsok tartósításának fejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegCsecsi_Marcell_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ430228; Budapest; Bibliogr.: fol [32-33]; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Húsminőség; Tejsav; Színmérés; Húsipari technológia; Folyékony füstképzés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:14 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Surányi, József - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4438 |


