MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sertés és marhahús márványozottságának vizsgálata

Magyar, Imola (2012) Sertés és marhahús márványozottságának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Magyar_Imola.pdf] Szöveg
Magyar_Imola.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326721; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék-technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 40-42.; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Marhahús; Húsipari technológia; Márványozottság; Húsminőség;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 11:24
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László Ferenc
-
-
Konzulens
Firtha, Ferenc
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4433
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése