Lévai, Balázs (2011) Bag-in-Box csomagolású alma-meggy préslé főbb jellemzőinek vizsgálata a tárolási idő függvényében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Levai_Balazs.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Levai_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332594; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 54-56.; Kot. tanszéki jel; Bag-in-box csomagolás; Meggylé; Meggy; Alma; Almalevek; Tárolási idő; Tárolhatóság; Gyümölcslevek; Élelmiszer-vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2011 |
Utolsó változtatás: | 11 Szep 2023 07:53 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/442 |