MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Bag-in-Box csomagolású alma-meggy préslé főbb jellemzőinek vizsgálata a tárolási idő függvényében

Lévai, Balázs (2011) Bag-in-Box csomagolású alma-meggy préslé főbb jellemzőinek vizsgálata a tárolási idő függvényében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Levai_Balazs.pdf] Szöveg
Levai_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332594; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 54-56.; Kot. tanszéki jel; Bag-in-box csomagolás; Meggylé; Meggy; Alma; Almalevek; Tárolási idő; Tárolhatóság; Gyümölcslevek; Élelmiszer-vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2011
Utolsó változtatás: 11 Szep 2023 07:53
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/442
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése