Szalczgruber, Miklós (2020) Savanyított káposzta bemutatása és fermentációjának vizsgálata kontrollált hőmérsékleteken. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szalczgruber_Miklos.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szalczgruber_Miklos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 15 December 2030.
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ425418; Budapest; Bibliogr.: p. 39-40.; Kot. tanszéki jel; Tartósítószer nélküli konzerválás; Fermentált élelmiszerek; Fejes káposzta; Tejsavas erjesztés; Erjedési hőmérséklet; Fermentációs technológiák; Családi vállalkozások; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 11:32 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4413 |