MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Savanyított káposzta bemutatása és fermentációjának vizsgálata kontrollált hőmérsékleteken

Szalczgruber, Miklós (2020) Savanyított káposzta bemutatása és fermentációjának vizsgálata kontrollált hőmérsékleteken. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szalczgruber_Miklos.pdf] Szöveg
Szalczgruber_Miklos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 15 December 2030.

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425418; Budapest; Bibliogr.: p. 39-40.; Kot. tanszéki jel; Tartósítószer nélküli konzerválás; Fermentált élelmiszerek; Fejes káposzta; Tejsavas erjesztés; Erjedési hőmérséklet; Fermentációs technológiák; Családi vállalkozások;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 11:32
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4413
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése