MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sapore ízkovászokból készült termékek vizsgálata

D. Nagy, Áron Attila (2016) Sapore ízkovászokból készült termékek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of D_Nagy_Aron_Attila.pdf] Szöveg
D_Nagy_Aron_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381894; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Árukezelési technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-40.; Gb. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Kovász; Citopán; Kovászos technológia; Kalács;
Szakterület(ek): S Agriculture S Agriculture (General)
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 14:31
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Lemes, Tünde
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4401
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése