D. Nagy, Áron Attila (2016) Sapore ízkovászokból készült termékek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of D_Nagy_Aron_Attila.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
D_Nagy_Aron_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381894; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Árukezelési technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-40.; Gb. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Kovász; Citopán; Kovászos technológia; Kalács; |
Szakterület(ek): | S Agriculture S Agriculture (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 26 Jan 2024 14:31 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Lemes, Tünde - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4401 |