Hild, Anna (2016) Badacsonyi bormintákból izolált autochton Saccharomyces cerevisiae törzsek borászati alkalmazhatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hild_Anna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hild_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376229; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 55-58.; Mb. tanszéki jel; Élesztőgombák izolálása; Killer élesztőgombák; Killer aktivitás; Saccharomyces cerevisiae; Borminta; PCR technika; DNS vizsgálat; Gél-elektroforézis; Badacsonyi borvidék; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 11 Szep 2023 07:44 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pomázi, Andrea - - Konzulens Farkas, Tibor - - Konzulens Olasz, Ferenc - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/440 |