MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sajtok és sajt analógok konyhatechnológiai szempontú felhasználhatóságának vizsgálata

Illés, Zsófia (2019) Sajtok és sajt analógok konyhatechnológiai szempontú felhasználhatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Illes_Zsofia.pdf] Szöveg
Illes_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ396112; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [36-38.]; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Tejipari technológia; Trappista sajt; Edami sajt; Edelény; Vegán táplálkozás; Hőkezelt élelmiszeripari termékek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 11:02
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4388
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése