Illés, Zsófia (2019) Sajtok és sajt analógok konyhatechnológiai szempontú felhasználhatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Illes_Zsofia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Illes_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ396112; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [36-38.]; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Tejipari technológia; Trappista sajt; Edami sajt; Edelény; Vegán táplálkozás; Hőkezelt élelmiszeripari termékek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 11:02 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4388 |