Magó, Mónika (2013) Rúzsflórával érlelt lágy sajt tulajdonságainak változása az érés során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Mago_Monika.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Mago_Monika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334026; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 38.; Ht. tanszéki jel; Pálpusztai sajt; Sajtgyártás; Lágy sajtok; Érlelés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 10:35 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Horti, Krisztina - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4375 |