MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Rúzsflórával érlelt lágy sajt tulajdonságainak változása az érés során

Magó, Mónika (2013) Rúzsflórával érlelt lágy sajt tulajdonságainak változása az érés során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mago_Monika.pdf] Szöveg
Mago_Monika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334026; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 38.; Ht. tanszéki jel; Pálpusztai sajt; Sajtgyártás; Lágy sajtok; Érlelés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 10:35
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
Konzulens
Horti, Krisztina
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4375
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése