Rideg, Eszter (2016) Rétegelt csokoládé termékfejlesztése és érzékszervi vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegRideg_Eszter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ382731; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. [44-45].; Gb. tanszéki jel; ÁÉ. tanszéki jel; Rétegelt csokoládé; Étcsokoládé; Tejcsokoládé; Fehér csokoládé; Csokoládégyártás; Profilanalízis; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:11 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - Konzulens Kókai, Zoltán - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4312 |


