Bartalos, Anna (2016) A reform szójatermékek fogyasztói megítélése, kérdőíves felmérés valamint neofóbia és hedonizmus attitűd skálák tükrében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bartalos_Anna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bartalos_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375762; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 45-48.; Mb. tanszéki jel; Élip. tanszéki jel; Szójatermékek; Egészséges táplálkozás; Fogyasztói magatartás; Attitüd; Kérdőíves vizsgálat; |
Szakterület(ek): | H Social Sciences HF Commerce S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 28 Nov 2023 09:48 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Lakner, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4296 |