Germán, Fruzsina (2019) Azonos termőhelyen termesztett különböző kölesfajták biokémiai jellemzőinek nyomon követése egyéves tárolás és hőkezelés után. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of German_Fruzsina_D3.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
German_Fruzsina_D3.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397990; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 40-45.; Gb. tanszéki jel; Köles; Beltartalmi vizsgálat; Tárolási hőmérséklet; Vízaktivitás; Nedvességtartalom; Kölesliszt; Tárolás. élelmiszer; Funkcionális élelmiszerek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 11 Szep 2023 07:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/429 |