Konkoly, Balázs (2019) Rum előállítási lehetőségeinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegKonkoly_Balázs_B0.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ412674; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. [48-49.]; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Rum; Párlatok; Alkoholtartalom meghatározása; Cefrézés; Fermentációs technológiák; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 09:59 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4270 |


