MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Azonos technológiai paraméterek mellett gyártott tészták fizikai és érzékszervi vizsgálata

Ujfalusi, Roland (2015) Azonos technológiai paraméterek mellett gyártott tészták fizikai és érzékszervi vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ujfalusi_Roland.pdf] Szöveg
Ujfalusi_Roland.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369349; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 45-48.; Gb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Száraztészták; Nedvességtartalom; Főzési tulajdonság; Színmérés; Érzékszervi vizsgálat;
Szakterület(ek): T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 11 Szep 2023 07:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/427
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése