MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Rovarőrleménnyel dúsított élelmiszerek fogyasztói elfogadásának vizsgálata

Diófási, Dóra (2018) Rovarőrleménnyel dúsított élelmiszerek fogyasztói elfogadásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Diofasi_Dora.pdf] Szöveg
Diofasi_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389297; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. [43-44.]; ÁÉ. tanszéki jel; Rovarfogyasztás; Tücsökliszt; Zabkeksz; Fogyasztói magatartás; Kérdőíves vizsgálat;
Szakterület(ek): H Social Sciences HF Commerce
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 26 Jan 2024 14:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Gere, Attila
-
-
Konzulens
Biró, Barbara
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4259
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése