Sturm, Dóra (2019) Rizspárlat előállításának vizsgálata Koji kultúra alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Sturm_Dora_EG.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Sturm_Dora_EG.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397937; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [44-46.]; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Starter kultúra; Szaké; Koji oltókultúra; Kannapenészfélék; HPLC rendszer; |
Szakterület(ek): | T Technology TP Chemical technology T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 12:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4241 |