MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Rizspárlat előállításának vizsgálata Koji kultúra alkalmazásával

Sturm, Dóra (2019) Rizspárlat előállításának vizsgálata Koji kultúra alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Sturm_Dora_EG.pdf] Szöveg
Sturm_Dora_EG.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397937; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [44-46.]; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Starter kultúra; Szaké; Koji oltókultúra; Kannapenészfélék; HPLC rendszer;
Szakterület(ek): T Technology TP Chemical technology
T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 12:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4241
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése