MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A reggelizőpelyhek és tárolásuk minőségalakító hatása

Török, Richárd (2020) A reggelizőpelyhek és tárolásuk minőségalakító hatása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Torok_Richard_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Torok_Richard_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430361; Budapest; Bibliogr.: 40. fol; Gb. tanszéki jel; Fi. tanszéki jel; Élip. tanszéki jel; Gabonapehely; Extrudált készítmények; Zabpehely; Gluténmentes élelmiszerek; Aszeptikus csomagolás; Védőgázás csomagolás; Gabonaalapú élelmiszerek; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 08:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kaszab, Tímea
-
-
Konzulens
Kóczánné Manninger, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4200
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése