MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Raclette kecskesajt olvadásának vizsgálata

Szőke, Rita (2019) Raclette kecskesajt olvadásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szoke_Rita.pdf] Szöveg
Szoke_Rita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391607; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [41-42.]; Ht. tanszéki jel; Sajtgyártás; Kecskesajt; Olvadási viszonyok; Hőkezelés; Színvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 15:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4173
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése