MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A PROP érzékelő képesség vizsgálata

Adorján, Aliz Réka (2018) A PROP érzékelő képesség vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető.
Kulcsszavak: ENTZ389761; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció; ÁÉ. tanszéki jel; PROP vegyület; Ízérzet; Ízvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; Étcsokoládé; Keserű íz;
Szakterület(ek): Q Science Q Science (General)
S Agriculture S Agriculture (General)
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 16:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kókai, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4148
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése