Adorján, Aliz Réka (2018) A PROP érzékelő képesség vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető. |
Kulcsszavak: | ENTZ389761; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció; ÁÉ. tanszéki jel; PROP vegyület; Ízérzet; Ízvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; Étcsokoládé; Keserű íz; |
Szakterület(ek): | Q Science Q Science (General) S Agriculture S Agriculture (General) |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 16:11 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kókai, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4148 |