Sárközy, Szilvia (2020) Probiotikus tojásfehérje alapú ital fejlesztési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Sarkozy_Szilvia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Sarkozy_Szilvia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ425588; Budapest; Bibliogr.: p. [45-50].; Ht. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Tojásfehérje; Totutej; Probiotikus élelmiszerek; Joghurtital; Tejipari technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hidas, Karina Ilona - - Konzulens Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Taczmanné Brückner, Andrea - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4142 |