MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Probiotikus tojásfehérje alapú ital fejlesztési lehetőségei

Sárközy, Szilvia (2020) Probiotikus tojásfehérje alapú ital fejlesztési lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Sarkozy_Szilvia.pdf] Szöveg
Sarkozy_Szilvia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425588; Budapest; Bibliogr.: p. [45-50].; Ht. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Tojásfehérje; Totutej; Probiotikus élelmiszerek; Joghurtital; Tejipari technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hidas, Karina Ilona
-
-
Konzulens
Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla
-
-
Konzulens
Taczmanné Brückner, Andrea
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4142
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése