MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Probiotikus savanyú káposzta előállítása irányított, vegyes kultúrás erjesztésselra

Steurer, Dóra (2017) Probiotikus savanyú káposzta előállítása irányított, vegyes kultúrás erjesztésselra. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Steurer_Dora.pdf] Szöveg
Steurer_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375161; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Sör. tanszéki jel; Savanyú káposzta; Probiotikumok; Tejsavbaktériumok; Fermentációs technológiák;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 08:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4140
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése