Steurer, Dóra (2017) Probiotikus savanyú káposzta előállítása irányított, vegyes kultúrás erjesztésselra. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Steurer_Dora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Steurer_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375161; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Sör. tanszéki jel; Savanyú káposzta; Probiotikumok; Tejsavbaktériumok; Fermentációs technológiák; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 08:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4140 |