MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Probiotikus Lactobacillus törzsek vizsgálata gránátalmalé és céklalé keverékekben

Lovász, Vivien (2018) Probiotikus Lactobacillus törzsek vizsgálata gránátalmalé és céklalé keverékekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lovasz_Vivien.pdf] Szöveg
Lovasz_Vivien.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389893; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 39-42.; Sör. tanszéki jel; Gránátalmalé; Céklalé; Tejsavbaktériumok; Probiotikus élelmiszerek; Fermentációs technológiák; Agardiffúziós módszer;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 08:52
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bujna, Erika
-
-
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4139
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése