Lovász, Vivien (2018) Probiotikus Lactobacillus törzsek vizsgálata gránátalmalé és céklalé keverékekben. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lovasz_Vivien.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lovasz_Vivien.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389893; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 39-42.; Sör. tanszéki jel; Gránátalmalé; Céklalé; Tejsavbaktériumok; Probiotikus élelmiszerek; Fermentációs technológiák; Agardiffúziós módszer; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 08:52 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4139 |