MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Prebiotikus élelmiszer-összetevők tesztelése in vitro kísérletekben

Ruzicska, Henrietta (2014) Prebiotikus élelmiszer-összetevők tesztelése in vitro kísérletekben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ruzicska_Henrietta.pdf] Szöveg
Ruzicska_Henrietta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371330; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. [61-64].; Sör. tanszéki jel; Tejsavbaktériumok; Bifidobaktériumok; Szójabab; Bélflóra; Tápközegek; Enterobaktériumok; Vegyeskultúrás fermentáció;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 08:51
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4113
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése