MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Pörkölt és pörköletlen sárgabarackmagból hidegen sajtolt olaj minősítése

Visy, Orsolya (2014) Pörkölt és pörköletlen sárgabarackmagból hidegen sajtolt olaj minősítése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Visy_Orsolya.pdf] Szöveg
Visy_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371078; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 60-62.; Gb. tanszéki jel; Kajszimag; Növényolajipari technológia; Pörkölés; Hidegen sajtolt olajok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 09:09
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4109
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése