Visy, Orsolya (2014) Pörkölt és pörköletlen sárgabarackmagból hidegen sajtolt olaj minősítése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Visy_Orsolya.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Visy_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371078; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 60-62.; Gb. tanszéki jel; Kajszimag; Növényolajipari technológia; Pörkölés; Hidegen sajtolt olajok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 09:09 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4109 |