Kövér, Kitti Annamária (2018) A ponty halhús csomagolására használt speciális csomagolóanyagok vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kover_Kitti_Annamaria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kover_Kitti_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ388908; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. [38-39].; Élip. tanszéki jel; Ponty; Halhús; Csomagolástechnika; Vákuum-csomagolás; Műanyagfóliás csomagoló anyagok; Tárolási idő; Hőkezelés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 08:05 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Palotás, Péter - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4100 |