Orosz, Olga (2018) Pizzatészták reológiai tulajdonságainak javítása hidrokolloidok alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Orosz_Olga.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Orosz_Olga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389522; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-39.; Gb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Pizza; Reológiai vizsgálatok; Farinográfos vizsgálat; Állományvizsgálat; Természetes adalékanyagok; Hidrokolloidok; Burgonyakeményítő; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:05 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4082 |